Pia-Maria

Alla inlägg den 10 april 2013

Av Pia-Maria - 10 april 2013 18:34

Idag fick jag mig ändå ett så gott skratt! Tyvärr uppskatta inte alla denna fina gest jag gav. En bekant undrade vad hon skulle skicka med sin son för lunch till skolan, då de skulle iväg. Först var hon upprörd över att inte skolan tillhandahöll Micro till barnen.

Sen gav jag henne lite tips på kall mat man kan skicka med barnen, och där mitt i allt tog det skruv...drake!!!

Jag var "fru perfekt" och hon skulle inte för några pengar i världen vilja leva mitt liv....

Tänker inte skriva en massa nedlåtande om denna bekant då hon sitter med 4 barn och har många skrivar lösa i skallen. Men jag bara skrattar då hon blir negativ och personangrepp så fort jag skriver något.

Så jag Fru perfekt tog bort henne på FB, nu orkar jag inte mer! Jag skrattar , men hon blir så upprörd. Och det är trist!


Tyvärr går ju detta ut över flera, men jag skrev att nu tar jag bort henne på FB, för i den sandlådan vill jag inte sitta. Så här års brukar den ju vara full med kattskit ;-) hahaha...ni kände ironin flödar här va????........


Näe....så nu tar Fru Perfekt, alltså shiiit , jag bara älskar att kalla mig själv det.....hahaha.... badar grabbarna, har gjort kall lunchtill 2 barn och nu ska jag snart lägga minstingen. Dom andra 2 är ju självgående. Så ska Fru perfekt ta en myskväll med maken för Perfekt fru är jag ju...... guuud att jag kommer leva länge på denna svenska avundsjukan!


Den bästa komplimangen man kan få är avundsjukan av någon annan!


Gud vad jag älskar det ordspråket!


Men jag kan med gott samvete skratta, för alla mina kära vänner vet ju vart jag stod för 5 år sedan, ensam med 3 småbarn och slet!


Imorgon blir det badhuset med Alfred. Ida behöver skjuts till badhuset då hon inte kan gå så långt och då passar jag på att vara PERFEKTA MAMMAN och leker med Alfred.... känner nästan mina tårar kommer av skratt av all denna ironi...det fan var riktigt roligt !!!!

Av Pia-Maria - 10 april 2013 10:45

Idag är det riktigt mycket som står på listan. Först ut var det att gå till ortopeden med Ida. Det var inte främre korsbandet utan det är ett muskelfäste från låret som sträcker sig ned till under knäskålen som har blivit skadat. Så det är vila och rehabilitering som gäller för ida.

Så nu blir det röntgen, sjukgymnast och knäbandage som är speciellt uttagen för Ida`s knä som ska gälla nu ett par månader framöver.  Får vi se om hon blir bra till efter sommaren nu då.


Sen ska vi byta tofflor på bilarna. Såklart måste det snöa idag, men våren ska ju komma efter helgen så idag åker dom på !!!


Nu blir det att vila lite innan resten av dagen måste göras......



Presentation

Gästbok

Fråga mig

4 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Länkar

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards